ΣΥΒΟΤΑ

lineshape o4883onun1wkua25hi88i5o6501gur3uzovdilqfcc | Διαμερίσματα Αγαθή | Διαμονή στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Τα Σύβοτα αποτελούν ένα ιδιαίτερο προορισμό, ως ένα από τα γραφικότερα χωριά της Ηπείρου. Πρόκειται για ιδανικό συνδυασμό γαλάζιου και πράσινου, καθώς οι λόφοι ενώνονται με τα κρυστάλλινα νερά του ιονίου. Το χωριό των Συβότων διαθέτει ένα μοναδικό σύμπλεγμα νησίδων με τις ονομασίες ‘’Μαύρο Όρος’’, ‘’Αγ. Νικόλαος’’, και ‘’Μουρτεμένο’’, τα οποία αποτελούνται από ακρογιαλιές και μικρούς κολπίσκους που ξεχωρίζουν για την διαφορετικότητα τους.

Η τοποθεσία που βρίσκονται τα Σύβοτα είναι επίσης ιδανική για εξορμήσεις στις γύρω περιοχές. Σε πολύ κοντινή απόσταση (μόλις 25km) βρίσκεται η πόλη της Ηγουμενίτσας, η οποία αποτελεί και πρωτεύουσα του νομού καθώς και το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της περιοχής. Εκεί υπάρχει και το ομώνυμο λιμάνι, από όπου μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές προς τα νησιά της Κέρκυρας, της Ιθάκης και τους Παξούς.

Σε απόσταση 60km υπάρχει το διεθνές αεροδρόμιο Ακτίου με πτήσεις από και προς χώρες της Ευρώπης. Επίσης σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η Εγνατία Οδός, συνδέοντας έτσι την περιοχή με τη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για μια περιοχή με αμέτρητες δραστηριότητες για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των ανθρώπων που επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στα Σύβοτα. Οι πανέμορφες και πεντακάθαρες παραλίες (Μικρή και Μεγάλη Άμμος, Πισίνα, Γαλλικός, Μώλος, Ζάβια, Μέγα Tράφος, Ζέρη, Δ.Ε.Η., Αγία Παρασκευή) , είναι παραλίες οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων.

Το οργανωμένο λιμανάκι για τα σκάφη και οι άριστες τουριστικές υποδομές προσελκύουν Έλληνες και ξένους τουρίστες, προσφέροντας πολλές επιλογές αναψυχής, όπως καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και εκδρομές.